Taller de dibuix

Curs anual de dibuix

Les classes de dibuix acadèmic amb grups reduïts de màxim tres persones ofereixen una oportunitat excepcional per a estudiants i aficionats a l’art de tots els nivells d’experiència per aprofundir en les tècniques de dibuix acadèmic, rebre una atenció personalitzada i millorar les seves habilitats artístiques. Aquest curs està dissenyat per proporcionar una experiència educativa intensiva i interactiva.

CARACTERÍSTIQUES DE LES CLASSES

Introducció als Fonaments del Dibuix: Començarem amb una sòlida introducció als fonaments del dibuix, incloent la línia, la forma, la proporció i la perspectiva. Aprendràs les bases que et permetran crear obres artístiques més precises i expressives.

Exploració de Diferents Tècniques: Les classes cobriran una àmplia gamma de tècniques de dibuix acadèmic, com ara el dibuix de línies, el clarobscur, la perspectiva, el retrat, i més. Cada estudiant tindrà l’oportunitat de triar àrees d’interès específiques per aprofundir en elles.

Materials d’Art de Qualitat: S’animarà els estudiants a experimentar amb una àmplia varietat de materials d’art de qualitat, com llapis, carbonet, carbó, tinta, pastel i pintura. Aprendràs a triar i utilitzar els materials que millor s’adaptin a la teva visió artística.

Dibuix de Naturalesa Morta: Treballarem amb naturalesa morta per practicar la representació d’objectes i textures. Aquesta habilitat és fonamental per a tots els artistes i millorarà la teva capacitat per capturar detalls i superfícies realistes.

Tutoria Personalitzada: Amb grups tan petits, cada estudiant rebrà una atenció personalitzada per part del professor. Això significa que les teves necessitats i objectius individuals seran presos en consideració mentre aprens i creixes com a artista.

Crítiques Constructives: Les sessions inclouran crítiques constructives en les quals els estudiants compartiran les seves obres i rebran comentaris per millorar i créixer en la seva pràctica artística.

Lliurament d’Assignacions: Es poden assignar temes específics o projectes perquè els estudiants treballin entre les classes i apliquin les habilitats apreses.

Exposició Final Opcional: Al final del curs, es podria organitzar una exposició opcional per mostrar el treball dels estudiants, donant-los l’oportunitat de compartir les seves obres amb amics i familiars.

Aquestes classes amb grups reduïts ofereixen un entorn íntim i de suport en què podràs aprofundir en les teves habilitats artístiques i rebre una orientació individualitzada. Els grups petits permeten una comunicació més eficaç amb el professor i fomenten una comunitat d’aprenentatge en què els estudiants poden inspirar-se mútuament.

És una oportunitat única per créixer com a artista i desenvolupar el teu potencial creatiu.

MATERIAL

Suport de dibuix, llapis, paper, etc.
Referents fotogràfics

HORARI

Dimarts, dimecres i dijous
de 16.00h a 20.00h

Duració
Classes de 1h, 1.30h o 2h

PREU

55€/mensual 1 hora setmanal | 150€/trimestre

Curs impartit per:

JORDI BELTRAN

@jobelpin_art

Co-fundador del Cau de l’Art. Pintor paisatgista i retratista, especialista en dibuix, tècnica seca i humida.

Dibuix i pintura

Imatges curs

Curs aquarel·la
Curs aquarel·la
Curs aquarel·la

Cursos relacionats

També et pot interessar