Introducció a la figura humana

Introducció a la Figura Humana amb Model del Natural

El curs trimestral “Introducció a la Figura Humana amb Model del Natural” és una oportunitat emocionant per a estudiants i entusiastes de l’art que volen explorar i comprendre l’anatomia i la representació de la figura humana mitjançant l’observació directa d’un model en viu. Aquest curs proporciona una base sòlida per al desenvolupament de les habilitats artístiques i la comprensió de la forma humana.

CONTINGUT DEL CURS

Teoria de l’Anatomia Humana: Començarem amb una introducció a l’anatomia bàsica del cos humà. Aprendràs els conceptes essencials sobre ossos, músculs i proporcions, que et seran útils per representar amb precisió la figura humana. Farem classes teòriques amb referent fotogràfic i classes practiques amb model en viu

Tècniques de Dibuix : Explorarem una varietat de tècniques de dibuix per capturar la figura humana. Aprendràs a treballar amb línies, ombres,  per donar vida als teus retrats.

Posicions i Expressions: Mitjançant la pràctica amb models en viu, t’acostumaràs a dibuixar diferents posicions i expressions del cos humà. Aquesta varietat et permetrà comprendre millor la versatilitat de la figura humana com a subjecte artístic.

Composició i Fons: Aprendràs com integrar la figura humana en diferents escenes, i com jugar amb la composició per comunicar missatges o emocions específiques a través del teu treball artístic.

Critiques i Retroalimentació: Les sessions inclouran una revisió i crítica de les teves obres per part del professor i dels companys. Aquesta retroalimentació constructiva et permetrà millorar les teves habilitats i perspectiva artística.

Ètica i Respecte pel Model: Es posarà una gran èmfasi en la importància de tractar els models amb respecte i professionalitat. S’ensenyarà als alumnes a crear un entorn de treball segur i còmode per a tots els participants.

Exposició Final: Al final del curs, els estudiants tindran l’oportunitat de mostrar les seves obres en una petita exposició, permetent-los compartir el seu progrés amb altres amants de l’art i el públic en general.

Aquest curs és adequat per a tots els nivells d’habilitat, des de principiants fins a artistes més avançats que vulguin perfeccionar les seves tècniques de representació de la figura humana. El model en viu serà una font d’inspiració constant i una oportunitat per capturar la bellesa i la complexitat del cos humà en el teu treball artístic.

MATERIAL

Suport de dibuix, llapis, paper, etc.
Sessions amb model en viu

HORARI

Dilluns
de 19.15h a 20.45h

Duració
Classes de 1.30h

PREU

80€/mensual | 210€/trimestre

Curs impartit per:

JORDI BELTRAN

@jobelpin_art

Co-fundador del Cau de l’Art. Pintor paisatgista i retratista, especialista en dibuix, tècnica seca i humida.

Dibuix i pintura

Imatges curs

Curs aquarel·la
Curs aquarel·la
Curs aquarel·la

Cursos relacionats

També et pot interessar

Curs de dibuix

amb @jobelpin_art

Dimarts, dimecres i dijous

Curs de pintura

amb @jobelpin_art

Dimarts, dimecres i dijous

Modelat en ceràmica

amb @la_santolina

Dilluns, dimarts i dimecres