Taller de pintura

Curs anual de pintura

Les classes de pintura són una oportunitat estimulant per a tots els amants de l’art que vulguin explorar i desenvolupar les seves habilitats en el món de la pintura. Aquest curs ofereix als estudiants un entorn creatiu i enriquidor per expressar-se mitjançant la pintura i experimentar amb diferents tècniques, estils i mitjans artístics.

CARACTERÍSTIQUES DE LES CLASSES

  • Varietat de Tècniques i Mitjans: El curs abraça una àmplia varietat de tècniques de pintura, incloent oli, aquarel·la, acrílic, pastel, tinta i més. Això permet als estudiants explorar diferents mitjans i descobrir el que millor s’adapta al seu estil personal.
  • Instrucció Personalitzada: El professor proporcionarà una atenció personalitzada a cada estudiant, adaptant-se al seu nivell d’habilitat i les seves metes artístiques. Això inclourà orientació sobre tècniques específiques i ajuda en el desenvolupament de la pròpia veu artística.
  • Exploració de Temes i Estils: Les classes ofereixen l’oportunitat d’explorar una àmplia gamma de temes i estils artístics. Els estudiants podran crear obres basades en la naturalesa, el retrat, l’abstracció, la vida quotidiana o qualsevol altre tema que els interessi.
  • Estudi de Grans Mestres: Les classes poden incloure l’estudi i l’aprenentatge d’artistes famosos i mestres de la pintura per comprendre les seves tècniques i estils únics. Això pot servir com a font d’inspiració per als propis treballs dels estudiants.
  • Sessió amb Model en Viu: En algunes ocasions, es pot organitzar una sessió amb un model en viu per als estudiants interessats en la representació de la figura humana. Això proporciona una oportunitat excepcional per a l’observació i la pràctica de la representació de persones.
  • Revisió i Retroalimentació: Les classes inclouran sessions de revisió i retroalimentació, on els estudiants podran compartir les seves obres i rebre comentaris constructius per millorar les seves habilitats.
  • Projectes Individuals i Col·laboratius: A més de treballar en projectes individuals, es podrien proposar projectes col·laboratius per a aquells que vulguin explorar la creació d’obres d’art en grup.

Aquest curs de pintura està dissenyat per a estudiants de tots els nivells d’habilitat, des de principiants que vulguin començar la seva aventura artística fins a artistes més avançats que vulguin expandir les seves capacitats. És una oportunitat per connectar amb la pròpia creativitat i expressar-se mitjançant la pintura en un entorn enriquidor i inspirador.

MATERIAL

Suport de dibuix, llapis, paper, etc.
Referents fotogràfics

HORARI

Dimarts, dimecres i dijous
de 16.00h a 20.00h

Duració
Classes de 1h, 1.30h o 2h

PREU

55€/mensual 1 hora setmanal | 150€/trimestre

Curs impartit per:

JORDI BELTRAN

@jobelpin_art

Co-fundador del Cau de l’Art. Pintor paisatgista i retratista, especialista en dibuix, tècnica seca i humida.

Dibuix i pintura

Imatges curs

Curs aquarel·la
Curs aquarel·la
Curs aquarel·la

Cursos relacionats

També et pot interessar