Projectes amb identitat

Taller d’identitat i fotografia per a empreses i projectes

Aquest curs està dissenyat per a propietaris d’un negoci en marxa que busquen aprofitar al màxim les oportunitats que ofereixen les xarxes socials i aprendre a crear contingut professional que dongui força a la marca sense necessitat de contractar un equip.

Per a què servirà aquest curs?

Aquest curs és essencial per a aquells que desitgen expressar clarament la identitat del seu negoci a les xarxes socials. Sovint, la falta d’una exploració prèvia en l’essència del negoci pot dificultar la comunicació en línia. Per això, a través d’aquest programa, aprendràs a definir la teva identitat empresarial, exploraràs noves oportunitats de creixement i aprendràs a comunicar la teva història de manera efectiva utilitzant tècniques de storytelling, fotografia i reels.

Consta de dos blocs compresos en vuit setmanes.

La primera part treballarem la connexió amb el teu negoci, explorarem sobre la seva identitat per a conèixer quins punts ho fan únic, treballarem el DAFO per a preparar el missatge al teu client potencial i convertirem la teva història en una cosa interessant que contar.

El segon bloc seran 4 sessions perquè aprenguis a fer les teves pròpies fotografies i a explicar-les i presentar-les de manera que generin impacte. També aprendràs a crear reels i a tenir la teva pròpia identitat visual amb plantilles que crearem per a tu i per a facilitar-te el treball.

En finalitzar el curs, obtindràs:

  • Major claredat sobre la identitat del teu negoci.
  • Reconnexió emocional amb el teu projecte.
  • Noves idees d’expansió.
  • Una estratègia clara per a comunicar-te en les xarxes, la qual cosa simplificarà significativament el procés de creació de contingut.
  • Plantilles personalitzades per a la teva identitat visual.
  • Eines efectives de creació de contingut.
  • Un calendari de planificació de contingut.

L’objectiu principal és que el treball visual sigui fàcil de crear sense despeses addicionals, atractiu i que redueixi significativament el temps dedicat al treball gràcies a una planificació efectiva i una claredat d’idees. Prepara’t per a portar el teu negoci al següent nivell i simplificar la teva presència en línia!

 

HORARI

Els dilluns
4 de març
11 de març
18 de març
25 de març
8 d’abril
15 d’abril
22 d’abril
29 d’abril

De 17.30h a 19.30h

PREU

245€ (8 sessions)

Curs impartit per:

HELENA SELINI

Fotògrafa i escriptora especialitzada en coaching integratiu i PNL (programació neurolingüística). Gaudeix viatjant i escoltant les històries de les persones.

Projectes amb identitat

Imatges curs

Curs aquarel·la
Curs aquarel·la
Curs aquarel·la

Cursos relacionats

També et pot interessar

El teu relat

amb Laura Muñoz i Helena Salini 

Dijous

Curs de dibuix

amb @jobelpin_art

Dimarts, dimecres i dijous

Modelat en ceràmica

amb @la_santolina

Dilluns, dimarts i dimecres