Cicle

El teu relat

Connecta amb la teva pròpia història

Taller Vivencial i Emocional per a reconèixer la teva pròpia història a través de la Fotografia i l’Escriptura.

Aquest taller és una experiència dissenyada per a persones de totes les edats i sense necessitat de coneixements previs, ja que no es tracta de millorar cap tècnica sinó de trobar un diàleg intern a través d’aquestes dues eines creatives. Pots utilitzar la càmera del teu telèfon mòbil o una càmera de fotos.

IDENTITAT, EMOCIONS I UNA PÀGINA EN BLANC

La premissa central d’aquest taller és que a través de l’exploració visual i l’escriptura reflexiva, cada persona pugui capturar i donar veu a la seva pròpia història, identitat i perspectiva del quotidià. L’objectiu final és la creació d’un quadern personal, que transcendeix el concepte d’àlbum de fotos o un diari. Aquest quadern serà una obra pròpia, autèntica i profundament personal que reflectirà la vida, experiències i donarà respostes a les quals potser abans no s’havia tingut accés perquè romanen profundes.

Durant el taller, la Laura i l’Helena, les facilitadores, t’acompanyaran en aquest viatge d’exploració personal, creant dinàmiques per a abordar temes com la teva identitat, la teva relació amb algunes emocions, amb la intenció que observis com veus la bellesa en la teva vida, quines coses et desperten interès i que hi ha sota tot això. La fotografia i l’escriptura seran les teves eines per a aprofundir en aquestes reflexions i descobrir aspectes de tu mateixa que potser no havies explorat abans.

LA TEVA CREACIÓ

Al llarg del taller, crearàs un quadern que es convertirà en una representació tangible del teu propi autoconeixement. Aquest quadern inclourà les teves fotografies i escrits, capturant els teus pensaments, emocions i reflexions al llarg del curs. Un valuós record i una eina de creixement personal que podràs consultar en el futur per a veure la teva evolució des d’aquest punt de partida.

TROBADES QUINZENALS

El taller es desenvoluparà en trobades quinzenals, la qual cosa et permetrà temps per a reflexionar, explorar i crear entre sessions. Hauràs de realitzar exercicis creatius i hi haurà un grup de Telegram perquè puguem acompanyar-nos també fora de classe. Aquestes trobades grupals serviran per a compartir experiències, aprendre dels altres participants i explorar emocions, creences i vivències d’una manera supervisada i els espais fora del centre, serviran per a continuar indagant de manera individual i acostar-te al teu dia a dia amb noves preguntes. Qui ets quan ningú mira?

RECORDA

No necessites equip especialitzat, ja que fins i tot un telèfon mòbil és suficient per a participar. La teva disposició per a explorar i expressar-te a través de la fotografia i l’escriptura és el que més importa.

UN RESUM DE TOT EL QUE HAS LLEGIT

El teu relat, és una oportunitat única per a sumergir-te en un procés profund d’autoconeixement a través de la fotografia i l’escriptura creativa. Independentment del teu nivell d’experiència, aquest taller t’ajudarà a descobrir aspectes desconeguts de tu mateixa i a crear un quadern ple de significat i autenticitat. Laura i Helena et guiaran en aquest procés de redescobriment, brindant-te les eines i el suport necessaris per a expressar-te a través de la tinta i la llum.

 

MATERIAL

Tot el material inclòs

HORARI

Els dijous
7 de març
21 de març
4 abril
18 abril
2 maig (comiat)

De 17.30h a 19.30h

PREU

120€ (5 sessions)

Curs impartit per:

LAURA MUÑOZ

Educadora social i psicoterapeuta gestalt, treball amb dones, identitats dissidents, trauma i violència. Amant de l’escriptura, la poesia i la naturalesa.

Curs impartit per:

HELENA SELINI

Fotògrafa i escriptora especialitzada en coaching integratiu i PNL (programació neurolingüística). Gaudeix viatjant i escoltant les històries de les persones.

Relat personal

Imatges curs

Curs aquarel·la
Curs aquarel·la
Curs aquarel·la

Cursos relacionats

També et pot interessar

Projectes amb identitat

amb Helena Selini

Dilluns

Curs de dibuix

amb @jobelpin_art

Dimarts, dimecres i dijous

Modelat en ceràmica

amb @la_santolina

Dilluns, dimarts i dimecres