Taller d’aquarel·la

el color blau

 

Què inclou?

  • Pinzells
  • Làmines de paper
  • Aquarel·les

Dia: Dissabte 5 d’agost
Horari: 10:00h a 14:00h

Taller on ens endinsarem dins del profund i vast món del color blau. Ho farem a partir de la seva història, de la seva simbologia, de la seva procedència i les seves curiositats.

La primera part del taller farem un estudi en blau conjuntament amb el taller d’arracades de porcellana de La Santolina @la_santolina, on coneixerem les peculiaritats dels blaus més emblemàtics, com el blau d’ultramar, el blau de Prússia i en particular el blau cobalt, un mineral lligat a la Mina Solita del Baix Pallars a Peramea; i veurem com gràcies a la seva composició s’utilitza tant en ceràmica com a pigment pictòric.

Farem exercicis d’aigua i transparència per trobar els matisos de cada blau i ho farem a partir de pigments purs, aquarel·les i anilines. També experimentarem amb altres materials com la sal i l’alcohol.

La segona part del taller pintarem una de les criatures més simbòliques del Planeta Terra, la balena blava, un animal inherent al color blau i a les profunditats dels oceans. Ho farem amb la tècnica humida i mixta.

Per cert, veniu vestits de color blau

Vols viure el blau? Reserva la teva plaça!

Els nostres tallers

per a totes les edats i artistes

Inscriu-te a la nostra Newsletter

6 + 13 =